Kontakta oss

Klicka här


Varje år produceras nästan 300 miljoner ton salt i världen. Det låter som en svindlande volym, men tänk att det finns över 14 000 olika användningsområden för salt. Salt är en nödvändighet i lantbruket och en livräddare på våra vägar. Salt behövs för att tillverka läkemedel, plaster och tvål, avkalka vatten och för att konservera och smaksätta mat. Salt är helt enkelt en förutsättning för att skapa och rädda liv, men också en viktig del av livets goda stunder.


I över 185 år har vi varit experter på salt. Vi har påverkats av världskrig och andra globala kriser. Men alltid varit saltet troget. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi leverera salt av högsta kvalitet till marknader över hela världen. Förädlat till produkter som gör vatten mjukare, produkter hårdare, vägar säkrare, lantbruket mer lönsamt och livsmedel godare. I fjärde generationen bygger vi vidare på en tradition där stabilitet, oberoende, leveranssäkerhet och produktutveckling är värdefulla element. Att ge våra kunder bästa tänkbara service är en del av vår själ.

Senaste nytt

Vi är redo för GDPR

Vi vet hur viktigt det är med integritet för alla de olika intressenter vi kommer i kontakt med därför har vi uppdaterat vår personuppgiftspolicy med målet att på ett tydligt och transparent sätt beskriva hur vi samlar in, använder, visar, överför och lagrar information så att våra intressenter känner sig säkra på att personuppgifterna är i säkert förvar. Salinity utför all hantering av personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning, General Data Protection Regulation, GDPR.

Ni kan läsa vår policy här.


Kontakta oss

Kundtjänst

031 309 25 00


E-post

info@salinity.com


Adress

Ab Hanson & Möhring
c/o Salinity AB
Nellickevägen 20
412 63 Göteborg

Org. nr. 556101-7582

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktar oss. Vi återkommer enligt dina önskemål.

You seem like a robot to our systems. Please try again.

* Obligatoriska fält