Frasiga fiskpinnar med rostad sötpotatis och remouladsås

Bra att tänka på!

När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.


400.00
g vit fisk, exv. torsk
400.00
g vit fisk, exv. torsk
3.00
st sötpotatisar
3.00
st sötpotatisar
1.00
tsk torkad timjan
1.00
tsk torkad timjan
olivolja
olivolja
smör
smör
Falksalt Salt med mindre natrium
Falksalt Salt med mindre natrium
svartpeppar
svartpeppar
1.50
dl pankoströ
1.50
dl pankoströ
1.00
ägg
1.00
ägg
Remouladsås
Remouladsås
0.50
dl ättiksgurka
0.50
dl ättiksgurka
0.50
dl syltlök
0.50
dl syltlök
1.50
dl crème fraiche
1.50
dl crème fraiche
2.00
msk majonäs
2.00
msk majonäs
1.00
msk finhackad dill
1.00
msk finhackad dill
1.00
krm Falksalt Salt med mindre natrium
1.00
krm Falksalt Salt med mindre natrium
1.00
tsk gul curry
1.00
tsk gul curry
0.50
tsk saft från pressad citron
0.50
tsk saft från pressad citron

Het krämig räkpasta

Bra att tänka på!

När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.


Papardelle eller valfri pasta
Papardelle eller valfri pasta
3.00
st scharlottenlök
3.00
st scharlottenlök
2.00
st vitlöksklyftor
2.00
st vitlöksklyftor
3.00
dl vitt vin
3.00
dl vitt vin
3.00
dl grädde
3.00
dl grädde
1.00
burk handskalade räkor i lag ca 280 avrunna
1.00
burk handskalade räkor i lag ca 280 avrunna
2.00
dl pastavatten
2.00
dl pastavatten
1.00
citron
1.00
citron
1.00
dl riven parmesan eller annan hårdost
1.00
dl riven parmesan eller annan hårdost
1.00
näve hackad persilja
1.00
näve hackad persilja
Flingsalt miniflingor från Falksalt
Flingsalt miniflingor från Falksalt
Svartpeppar efter smak
Svartpeppar efter smak
1.00
tsk chiliflakes
1.00
tsk chiliflakes
Garnering
Garnering
Riven parmesanost
Riven parmesanost
Hackad persilja
Hackad persilja

Sötpotatissoppa med getost

Bra att tänka på!

När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.


Soppa
Soppa
1.00
gul lök
1.00
gul lök
1.00
vitlöksklyfta
1.00
vitlöksklyfta
500.00
g potatis, skalad
500.00
g potatis, skalad
700.00
g sötpotatis, skalad
700.00
g sötpotatis, skalad
1.50
liter vatten, ev. mer
1.50
liter vatten, ev. mer
2.00
msk Falksalt flingsalt
2.00
msk Falksalt flingsalt
1.00
tsk färsk, hackad rosmarin (halvera mängden om du använder torkad)
1.00
tsk färsk, hackad rosmarin (halvera mängden om du använder torkad)
2.00
tsk torkad timjan
2.00
tsk torkad timjan
0.50
tsk chiliflakes, mer efter tycke
0.50
tsk chiliflakes, mer efter tycke
1.50
msk vit balsamvinäger
1.50
msk vit balsamvinäger
1.00
msk citronsaft
1.00
msk citronsaft
rapsolja att steka i
rapsolja att steka i
färskmalen svartpeppar
färskmalen svartpeppar
Örtolja
Örtolja
1.00
kruka basilika
1.00
kruka basilika
1.00
kruka persilja
1.00
kruka persilja
en rejäl näve oregano
en rejäl näve oregano
0.50
citron, saften
0.50
citron, saften
1.00
dl mild olivolja
1.00
dl mild olivolja
0.50
tsk agave eller flytande honung
0.50
tsk agave eller flytande honung
Falksalt finkornigt salt med jod
Falksalt finkornigt salt med jod
Till servering:
Till servering:
getost
getost
rostade solroskärnor
rostade solroskärnor
chiliflakes
chiliflakes

Rödbetsgravad lax

Bra att tänka på!

När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.


1.00
kg hel laxfilé, benfri
1.00
kg hel laxfilé, benfri
3.00
msk grovkornigt salt
3.00
msk grovkornigt salt
3.00
msk socker
3.00
msk socker
1.00
tsk grovmalen vitpeppar
1.00
tsk grovmalen vitpeppar
1.00
stor rödbeta
1.00
stor rödbeta

Krämig fisksoppa

Bra att tänka på!

När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.


1.00
gul lök
1.00
gul lök
2.00
vitlöksklyftor
2.00
vitlöksklyftor
1.00
fänkål
1.00
fänkål
10.00
små potatisar
10.00
små potatisar
2.00
msk smör
2.00
msk smör
2.00
tärningar fiskbuljong
2.00
tärningar fiskbuljong
5.00
dl vatten
5.00
dl vatten
1.50
dl vitt vin
1.50
dl vitt vin
600.00
g torskfilé
600.00
g torskfilé
1.00
kg färska blåmusslor
1.00
kg färska blåmusslor
1.50
dl vispgrädde
1.50
dl vispgrädde
Salt
Salt
Till garnering
Till garnering
Aioli
Aioli
Persilja eller dill
Persilja eller dill
100.00
g skalade räkor
100.00
g skalade räkor
Flingsalt Himalaya
Flingsalt Himalaya

Lax med apelsinrub

Bra att tänka på!

När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.


600.00
g färsk laxfilé
600.00
g färsk laxfilé
1.00
st ekologisk apelsin
1.00
st ekologisk apelsin
1.00
tsk Falksalt flingsalt
1.00
tsk Falksalt flingsalt
0.50
kuvert saffran à 0,5g
0.50
kuvert saffran à 0,5g

Grillad fläskytterfilé med pesto

Bra att tänka på!

När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.


1.00
fläskytterfilé
1.00
fläskytterfilé
Falksalt finkornigt salt från Medelhavet
Falksalt finkornigt salt från Medelhavet
svartpeppar
svartpeppar
olja till grillningen 
olja till grillningen 
Till peston
Till peston
1.50
dl rostade solroskärnor
1.50
dl rostade solroskärnor
1.00
kruka färsk basilika
1.00
kruka färsk basilika
1.00
vitlöksklyfta
1.00
vitlöksklyfta
0.50
citron
0.50
citron
2.00
dl olivolja
2.00
dl olivolja
2.00
dl riven parmesan
2.00
dl riven parmesan
Till servering
Till servering
1.00
knippe färsk rödlök
1.00
knippe färsk rödlök

Vegetarisk Boeuf Bourguignon

Bra att tänka på!

När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.


1.00
rotselleri
1.00
rotselleri
2.00
tsk Falksalt flingsalt
2.00
tsk Falksalt flingsalt
1.00
gul lök
1.00
gul lök
1.00
morot
1.00
morot
2.00
klyftor vitlök
2.00
klyftor vitlök
2.00
msk tomatpuré
2.00
msk tomatpuré
1.00
msk vetemjöl
1.00
msk vetemjöl
5.00
dl rött vin
5.00
dl rött vin
3.00
msk grönsaksfond
3.00
msk grönsaksfond
2.00
lagerblad
2.00
lagerblad
5.00
små steklökar, halverade
5.00
små steklökar, halverade
200.00
g små champinjoner
200.00
g små champinjoner
smör och olja till stekning
smör och olja till stekning
några kvistar timjan
några kvistar timjan
Falksalt finkornigt salt
Falksalt finkornigt salt
peppar
peppar

Päronpizza med chèvre

Bra att tänka på!

När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.


1.00
st färdig pizzadeg
1.00
st färdig pizzadeg
1.00
dl crème fraiche
1.00
dl crème fraiche
2.00
päron
2.00
päron
1.00
liten färsk gul lök
1.00
liten färsk gul lök
100.00
g chèvre
100.00
g chèvre
2.00
dl riven mozzarella
2.00
dl riven mozzarella
Några kvistar rosmarin
Några kvistar rosmarin
Ett par nypor Falksalt flingsalt
Ett par nypor Falksalt flingsalt

Saffranshalloumi i citrussallad

Bra att tänka på!

När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.


2.00
förpackningar halloumi
2.00
förpackningar halloumi
0.50
kuvert saffran à 0,5g
0.50
kuvert saffran à 0,5g
1.00
msk olivolja
1.00
msk olivolja
2.00
blodapelsiner
2.00
blodapelsiner
2.00
apelsiner
2.00
apelsiner
2.00
mandariner eller clementiner
2.00
mandariner eller clementiner
65.00
g ruccola
65.00
g ruccola
Honungsdressing
Honungsdressing
2.00
tsk olivolja
2.00
tsk olivolja
1.00
tsk honung
1.00
tsk honung
Falksalt flingsalt med jod
Falksalt flingsalt med jod