Våra varumärken

Vi har alltid varit ett svenskt företag. Och idag kommer ungefär hälften av allt salt som säljs till den svenska dagligvaruhandeln, storkök och livsmedelsindustrin från oss. Dessutom tillhandahåller vi produkter för ett välmående lantbruk och är en ledande leverantör av vägsalt.

Salt som räddar liv

När halkan överraskar är snabb tillgång till gatusalt och saltlösningar är en allvarlig säkerhetsfråga. Sedan 1960-talet har vi hjälpt samhället att förebygga olyckor genom strategiskt placerade saltlager runt om i landet.

Mer smak varje dag med Falksalt

Smak är Falksalts specialitet – det har det varit i mer än 90 år. Och varje syskon i Falksaltfamiljen har en alldeles egen karaktär och personlighet.

Naturligt mindre natrium med SALTWELL

På världens torraste plats, i Atacamaöknen i norra Chile, utvinns SALTWELL. Dess unika saltkristaller innehåller 35 procent mindre natrium än vanligt bordssalt
– helt naturligt.

Safesil nära det moderna jordbruket

Safesil är ett effektivt ensileringsmedel med saltbaserade konserveringsmedel som bevarar näringen i alla slags grödor och skyddar mot mögel- och jästangrepp.

Salt som gör gott

Saltstenar och fodersalt av naturligt bergsalt.

Med Equisalt får du en saltsten för varje behov

Hästar är olika, precis som oss människor. I Equisalts sortiment hittar du svensktillverkade saltstenar berikade med det som varje häst behöver för att må bra och prestera på topp.